Verlichting

Verlichting

Ook verlichting is één van onze activiteiten. Dat kan gaan over het vervangen van een lamp, het vervangen van een armatuur, de verlichting van een lokaal tot het opstellen van een compleet lichtplan voor een hele woning, bureel, atelier of werkplaats en dit zowel binnen als buiten.

Wanneer we een lichtplan opstellen, vertrekken we vanuit een plan van de uit te lichten ruimtes: die worden dan ingetekend in een 3D-plan waarop dan de armaturen worden ingeplant. Op die manier kunnen we perfect de juiste armatuur op de juiste plaats inplannen om tot een correcte en esthetisch verantwoorde verlichtingsoplossing te komen.

Maar niet alleen voor burelen of voor particuliere woningen kan een goede verlichting interessant zijn: ook voor uw magazijn en werkplaats is verlichting van groot belang.

Niet alleen zorgt een kwalitatieve verlichting voor een aangenaam en gezonder werkomgeving, u kan ook flink besparen op de energiekosten en onderhoudskosten (denk maar aan verlichting op moeilijk toegankelijke plaatsen). Als u dan ook nog de verlichting kan laten dimmen a.a.h.v. een daglichtafhankelijke sturing, wordt de terugverdientijd van uw investering er alleen maar korter op !

Mocht u hierover meer informatie willen, aarzel niet mij te contacteren.